Правила, задължения и политика на FILMARENA.NET ONLAIN FILMI - ОНЛАЙН ФИЛМИ

Общи условия, права и задължения за ползване
Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ са актуализирани и влизат в сила от 01 септември 2017 г.

Добре дошли в уеб сайта FILMARENA.NET Моля, прочетете нашите Общи условия за ползване внимателно преди да продължите с използването на този уеб сайт. Настоящите Общи условия уреждат използването на този уеб сайт и важат за всички посетители на уеб сайта. Чрез достъпа до или използването на този сайт, вие се съгласявате с Условията. Условията са предназначени за защита на всички наши посетители и използването на този уеб сайт означава вашето съгласие с настоящите Общи условия.

АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ТЕЗИ УСЛОВИЯ, МОЛЯ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ.

FILMARENA.NET си запазва правото, по своя преценка да видоизменя, променя или актуализира настоящите Условия по всяко време. Тези промени влизат в сила веднага след публикуването им. Чрез използването на този уеб сайт, след публикуването на подобни промени, изменения или актуализации, вие се съгласявате с тях.

Достъпът до информацията във FILMARENA.NET е напълно безплатен. В FILMARENA.NET има препратки към други сайтове, рекламни банери. FILMARENA.NET не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези страници и не отговаря за вреди и последствия, произтичащи от тяхното съдържание или поддържане. Екипът на FILMARENA.NET Ви препоръчва да се запознаете с техните специфични правила за ползване.

FILMARENA.NET не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли от използването, достъпa или недостоверността на тези материали и съдържание.

В съдържанието на FILMARENA.NET са използвани заглавия на продукти, имена на компании, артове, изображения и видео материали, които са запазена марка на съотвените фирми-собственици. Всички останали материали от съдържанието на сайта (снимки, графики, текст, илюстрации, дизайн и т.н.) са собственост на FILMARENA.NET. Съдържанието на FILMARENA.NET е предназначено за персонално и некомерсионално използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от FILMARENA.NET единствено за персонална употреба.

Екипът на FILMARENA.NET не може да бъде отговорен за каквото и да е било, свързано или произтичащо от употребата на този сайт. С приемане на FILMARENA.NET ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, всеки потребител се съгласява със спазването на ПРАВИЛАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА.